avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema cu un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema cu un locatar

BUna. Sper sa ma puteti sfatui in ceea ce priveste o problema cu un vecin.

acesta sta in chirie in blocul in care locuiesc eu. are un copil in varsta de 10 ani si dupa ce am reamenajat interiorul blocului copilul a inceput sa distruga peretii impreuna cu prietenii lui. ma refer la zgarieturile de pe pereti, sloganuri gen mata. X-(

in plus, mai multi insi care nu domiciliaza in blocul meu au cartele de la acest vecin. ce masuri putem lua impotriva lor? #-o

am luat legatura si cu proprietarul apartamentului, dar ala nu vrea sa ii puna pe liber pe acesti nesimtiti. X-(X-(X-(

PLS HEEEELLLLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X-(X-(
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
Sophya, utilizator
pt. johnpescar

draga domnule, daca as fi fost un copil rasfatat, probabil ca nu as fi scris pe avocatnet.

in ceea ce il priveste pe copil, banuiesc ca fiecare are atata minte incat sa ii explice unui copil de 10 ani ca nu e bine ceea ce face si ca ar trebui sa se potoleasca . de asemenea, presedintele, administratorul blocului si proprietarul apartamentului a vb cu tatal copilului, dar in conditiile in care acesta este total dezinteresat de problema, chiar nu vad alta solutie decat o interventie din partea politiei de proximitate sau a proprietarului de a-i da afara din apartament.

oricum, va multumesc pt sfat. e bine de stiut ca sunt si oameni care se gandesc intai la o solutie pasnica. o zi buna.
Stați puțin să ne lămurim:

dupa ce am reamenajat interiorul blocului copilul a inceput sa distruga peretii impreuna cu prietenii lui.
in plus, mai multi insi care nu domiciliaza in blocul meu au cartele de la acest vecin.

Cine sunt prietenii lui? Sunt copii din bloc sau copii care vin în vizită la acesta? I-ați văzut sau doar faceți presupuneri?
Este normal ca cei care au făcut stricăciuni să suporte costurile reparației dar dacă sunt mai mulți copii din bloc atunci costurile trebuies împărțite.

Cei care au primit cartele v-au pricinuit neplăceri? Sunt persoane dubioase, vă crează un sentiment de nesiguranță, vă simțiți amenințată? Dacă da, atunci vă puteți adresa polițistului de proximitate, în caz contrar nu aveți nicio justificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatii vecini b28cvg b28cvg buna ziua, se intampla ca ma inunda vecinii si pare se ca nu este nici de la vecina de deasupra, ci de la cei de la et 8 care nu deschid usa nimanui, sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se poate evacua o firma din apart.de bloc? Eugenia M Eugenia M Buna ziua, Majoritatea locatarilor din scara noastra sunt nemultumiti de problemele create de firma care a inchiriat un apartament la etajul 1 si desfasoara ... (vezi toată discuția)
Modificari si constructii fara autorizatii bucurescu bucurescu Am dat spre inchiriere un apartament la parterul unui bloc. Chiriasii din apartament au construit balcon in dreprul bucatariei, au desfiintat peretele si au ... (vezi toată discuția)