avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formular
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formular

Buna ziua ,
As vrea sa va intreb daca careva dintre voi completeaza un formular de revenire la serviciu la un angajat care a fost in concediu medical , iar daca raspunsul e da unde pot gasi acest formular daca exista.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 08:51, 26 Mai 2011
Nu exista, din cate stiu, un asemenea formular. Pe certificatul de concediu medical trebuie sa semneze si directorul, deci vede pana cand a avut concediu medical angajatul.
Daca directorul solicita in mod expres serviciului de resurse umane o astfel de situatie, il faceti cum doriti/doreste, cu numele angajatilor, data intrarii in concediu medical si data revenirii. Eventual faceti si rubrica in care sa scrieti numarul de zile lucratoare in care a lipsit omul de la serviciu, ca sa nu-si mai bata capul sa calculeze ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Obligatia angajatorului de a verifica corectitudinea completării unui certificat medical StoicaEAS StoicaEAS In cadrul institutiei exista in mod distinct un serviciu de resurse umane si un serviciu financiar-salarizare, certificatele medicale se predau de catre ... (vezi toată discuția)
Trimitere in somaj dupa ccc ioana71 ioana71 Buna ziua. Am depus cerere pentru reluarea activitatii dupa concediu de crestere copii pana la 2 ani. Azi am fost la interviul programat cu domnul director. ... (vezi toată discuția)