avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensie alimentara procedura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensie alimentara procedura

buna seara

am primit hotararea de divort si pe ea este scris ca sotul meu este obligat sa imi plateasca pensie alimentara pt copil incepand cu data de 01.08.2010 .
Aceasta data este data la care el a intentat prima oara proces de divort , proces care s-a suspendat pt neprezentarea partilor si a fosr reluat in acest an in mai.
Divortul s-a pronuntat pe data de 9 iunie.
incepand cu ce data e legal sa imi plateasca pensia alimentara? cu data trecuta in hotarare sau ......?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:54, 25 Mai 2011
ce hotarare de divort ati primit daca acum sunteti in divort?
daca aveti o hotarare definitiva prin care s-a stabilit o suma drept pensie de intretinere, pensia se va plati de la data scrisa in respectiva hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara ameliamutu ameliamutu buna seara am primit hotararea de divort si pe ea este scris ca sotul meu este obligat sa imi plateasca pensie alimentara pt copil incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara consecinte ameliamutu ameliamutu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. S-a pronuntat divortul cu obligarea tatalui la plata pensiei alimentare incepand cu data introducerii ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dana3329 dana3329 Buna seara! As dori sa prezint urmatoarea situatie: am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care sotul este obligat sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)