Casatoriti de 8 ani, un copil de 1 an si 6 luni, fara nici un fel de bunuri comune.
Vrem sa divortam cat mai rapid si elegant. Am stabilit fara dubiu ca minorul sa ramana cu mine, iar tatal sa il viziteze cu acordul si in prezenta mea, data fiind varsta copilului.
Care este procedura cea mai "civilizata"?
Avand in vedere ca la mijloc exista un copil minor, este greu sa desfaceti casatoria de comun acord. Puteti solicita sa se desfaca casatoria din culpa comuna, fara motivarea sentintei, insa tot va trebui sa aduceti un martor comun care sa spuna ca relatiile dintre voi sunt ireconciliabile. Martorul va declara in fata instantei de judecata, insa ce va declara va ramane la dosar, dvs. solicitand nemotivarea sentintei, veti primi doar forma scurta si fara motivarea divortului ( asta pentru ochii curiosilor).
Nu deschideti un subiect de mai multe ori. Este impotriva Regulamentului si, apoi, asta face ca un consultant sau altul sa ajunga mai greu sa rasounda tuturor, cu cat sunt mai multi care face acelasi lucru.
Topicul e inchis.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
alkalina
Casatoriti de 8 ani, un copil de 1 an si 6 luni, fara nici un fel de bunuri comune.
Vrem sa divortam cat mai rapid si elegant. Am stabilit fara dubiu ca ... (vezi toată discuția)
Metoda divort
ContSters61499
Buna ziua.
Sunt casatorita din 2002, in urma casatoriei a rezultat un minor, locuim impreuna inca in apartamentul sotului achizitionat inaintea casatoriei si ... (vezi toată discuția)