Buna seara,la toata lumea de pe acest forum. Acum 3 ani sotia a fost rugata de o matusa in varsta sa se duca cu ea la Romtelecom,sa faca un contract de telefonie fixa si televiziune.Sotia a dus-o cu masina ,functionarul i-a explicat tot ce prevedea contractul,intre timp sotia avand alta problema a plecat,dupa care matusa a semnat contractul cu Romtelecom.In aprilie 2009 ne-am trezit cu citatie de la politie:sotia era acuzata de inselaciune,ca s-ar fi folosit de contractul matusii ca sa-si instaleze la noi acasa internet.In urma cercetarii politiei,am aflat ca matusa a semnat un contract promotional care prevedea un televizor LCD,care i l-ar fi luat tot sotia mea.Politia a propus NUP,iar procurorul de caz a dat o rezolutie de NUP in temeiul art.228 alin.6 C.p.p. rap.la art.10 alin.1 lit.d C.p.p.si art.192 C.p.p.Matusa a facut plangere la prim procuror,care a respins-o ca neintemeiata in baza art.275-278 C.p.p.Ulterior a facut plangere la judecatorie, care" În baza art.2781 alin.8 lit.a C.pr.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de petentaX, împotriva rezoluţiei nr. xxxxx din 15.02.2011 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, menţinută prin rezoluţia nr. xxxxxx din 01.04.2011 a prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria , în contradictoriu cu intimata Y. Menţine soluţia dispusă prin actele atacate. În baza art.192 alin.2 C.pr.pen. obligă petenta să plătească statului suma de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitiva."Acest proces s-a desfasurat in acelasi timp cu un proces in civil cu aceeasi parti,care dureaza inca.Decizia din dosarul penal este in favoarea noastra ,cum procedez sa ma pot folosi de ea in procesul civil .Va rog din suflet un ajutor.MULTUMESC.