Buna ziua,la toata lumea de pe acest forum. Acum 3 ani sotia a fost rugata de o matusa in varsta sa se duca cu ea la Romtelecom,sa faca un contract de telefonie fixa si televiziune.Sotia a dus-o cu masina ,functionarul i-a explicat tot ce prevedea contractul,intre timp sotia avand alta problema a plecat,dupa care matusa a semnat contractul cu Romtelecom.In aprilie 2009 ne-am trezit cu citatie de la politie:sotia era acuzata de inselaciune,ca s-ar fi folosit de contractul matusii ca sa-si instaleze la noi acasa internet.In urma cercetarii politiei,am aflat ca matusa a semnat un contract promotional care prevedea un televizor LCD,care i l-ar fi luat tot sotia mea.Politia a propus NUP,iar procurorul de caz a dat o rezolutie de NUP in temeiul art.228 alin.6 C.p.p. rap.la art.10 alin.1 lit.d C.p.p.si art.192 C.p.p.Matusa a facut plangere la prim procuror,care a respins-o ca neintemeiata in baza art.275-278 C.p.p.Ulterior a facut plangere la judecatorie,unde a fost un termen care s-a amanat din lipsa procedura cu intimata(sotia)Maine are termen si nu stiu cum sa procedam,avocatul nostru este plecat din tara.Din actele la dosar am vazut ca Romtelecom spune ca:serviciile oferite nu pot functiona decat la adresa titularului de contract.Cum se poate apara sotia mea.In civil mai exista un proces cu aceeasi matusa,in acelasi caz ,pe care de un an si ceva de zile il tot amana cu diferite motive.Va rog din suflet un ajutor.MULTUMESC.
Puteti depune sentinta din dosarul penal in dosarul civil -in cadrul probei cu inscrisuri.
Daca in dosarul penal sunt si alte inscrisuri care sunt utile cauzei civile, sotia poate solicita si dupa acestea copii xerox.