Buna ziua, este posibil ( si daca da, cum? ) ca o societate comerciala care are obiectul de activitate in dom turismului dar care doreste sa-si schimbe atat denumirea cat si obiectul de activitate, in distributia si comercializarea alcoolului sa faca un contract de prestari servicii cu o alta societate, Contract de prestari servicii in vederea vanzarii alcoolului. De mentionat ca prima societate nu are inca obiectul de activitate schimbat, ci doar urmeaza sa si-l schimbe.
Exista o modalitate prin care totusi contractul sa fie semnat intre cele doua societati, sau este mai bine sa se astepte schimbarea de denumire si a obiectului de activitate?
Multumesc!
Schmbarea denumirii este mai putin importanta insa autorizarea pentru cod caen vanzari bauturi alcoolice este obligatorie. Atentie nu trebuie neeaparat sa va schimbati obiectul de activitate, ci trebuie doar sa va autorizati si pentru celalalt (bauturi alcoolice), fapt care este mult mai simplu: se da o declaratie tip pe propria raspundere ca societatea indeplineste toate conditiile de functionare din pct de vedere al mediului, psi, protectia muncii etc. pentru activitatea de vanzare a bauturilor alcoolice si se va obtine un certificat constatator, daca nu ma insel este vorba de Legea 359/2004. Duceti-va la ORC si veti primi acolo toate informatiile.
Puteti face un precontract sau un antecontract ca o promisiune intre parti prin care sa va legati unul de celalat, unu se obliga presteze serviciile imediat dupa ce celalalt obtine autorizarea pe cod caen vanzari bautiri alcoolice, iar celalalt se obliga ca intr-un termen de se depuna toate formalitatile sii sa obtina autorizarea (acel certificat constatator) au am facut de curand si m-am autorizat pentru mai multe. Insa mare atentie ca acest lucru presupune o hotarare aga pentru ca se schimba si actul constitutiv, dar oricum acest lucru erati nevoit sa-l face-ti si in cazul schmbarii de numirii si a obiectului de activitate.
Cod caen
adina23
buna ziua,
Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)