avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in registrul operatorilor ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in registrul operatorilor intracomunitari, cat dureaza ?

Buna ziua,

Am depus o cerere de inregistrare in registrul operatorilor intracomunitar si nu sunt validat pe site-ul VIES de cca. 2 saptamani. Are idee cineva cat dureaza ? Trebuie sa sun la agentia fiscala din orasul in care apartin ?

Firma este nou infiintata la sfarsitul lunii Aprilie 2011.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: yelp , utilizator 19:33, 25 Mai 2011
dupa comunicarea deciziei de inscriere in ROI se valideaza si codul TVA vies.
sunati la AFP si intrebati ce se intampla cu decizia, eventual mergeti personal cu stampila sa v-o comunice sub semnatura.
Multumesc pentru raspuns. Maine o sa incerc la AFP sper sa gasesc o solutie pentru ca e frustrant sa astept atat si sa nu pot lua nicio comanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vies CRISTY40 CRISTY40 In cat timp de la depunerea cererii pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari (formularul 095) se activeaza codul wies pt a putea opera ... (vezi toată discuția)
Ajutor cu facturare externa mariaurell mariaurell SRL din Romania platitor de tva si inscris in Registrul operatorilor intracomunitari, vreau sa facturez unui client din Germania, pe care l-am cauta in Vies si ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in roi a unui traducator liber-profesionist iulianmh iulianmh Sunt traducator-interpret de limba italiana si colaborez uneori direct cu clienti din Italia. La eliberarea facturii, clientul italian mi-a cerut codul care ... (vezi toată discuția)