avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Ajutor cu facturare externa
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Ajutor cu facturare externa

SRL din Romania platitor de tva si inscris in Registrul operatorilor intracomunitari, vreau sa facturez unui client din Germania, pe care l-am cauta in Vies si l-am gasit inregistrat.
Dar codul meu care este?? De unde il obtin.? Eu cand m-am inregistrat la finante in Roi mi-au dat o decizie, am intrebat de un cod..ceva mi-au zis ca cui-ul e singurul cod de care am nevoie.
Eu ii facturez clientului neamt si pe factura nu trec tva iar la datele clientului o sa trec acest cod vies a lui?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 14:54, 26 Iunie 2015
Codul tau este codul fiscal
Daca neamtul nu are cod valid in vies se factureaza cu TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Facturare intracomunitara tva/fara tva MihaiX3M MihaiX3M Buna ziua! Detin o firma SRL neplatitoare de TVA. Trebuie sa incasez o suma de bani de la o firma aflata in Uniunea Europeana, platitoare de TVA, pentru ... (vezi toată discuția)