avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Revizia tehnica de un an pentru masinile noi, in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Revizia tehnica de un an pentru masinile noi, in garantie

Pentru o masina noua ,care este in garantie 3 ani, cumparata in 2010,am facut in 24-mai-2011 revizia obligatorie de 1 AN si a trebuit sa platesc si manopera(130 lei) pe langa total-consumabile(194,57 lei) care logic trebuie achitate .Trebuie platita si manopera in acest caz ??? Este vorba de un Fiat PANDA.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:23, 26 Mai 2011
In service trebuiau sa va arate pe tipul de masina respectiv in ce constau garantiile lor? Se prea poate ca garantiile sa se acorde numai la reprezentantele Fiat. Oricum mergeti la ei si va interesati. Mai puteti gasi lamuriri si in cartea tehnica a autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme dupa revizia auto obligatorie Vulturudac Vulturudac probleme dupa revizia auto obligatorie la masina noua de 2 ani,8000 km dupa revizie a disparut autocolant cu date identificare motor de sub capota ... (vezi toată discuția)
Revizie tehnica auto lumifatu lumifatu am un opel luat in leasing in februarie 2009. as dori sa stiu care din aceste taxe sunt obligatoriu de platit pentru masina: RCA, CASCO, ITP, revizia tehnica ... (vezi toată discuția)
Revizie tehnica a unui autoturism in garantie petcudanpetcu petcudanpetcu ce spune legislatia in privinta faptului ca reprezentantele auto te obliga sa faci reviziile in perioada garantie, fara a accepta sa vii cu consumabilele ... (vezi toată discuția)