avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare

D CUMPARAT aca in actul de vanzare cumparare se specifica ca s-a platit pretul , partile declara ca au primit contravaloarea bunului vandut , se poate cere nulitatea actului pe motiv ca de fapt intentia a fost de donare nu vanzare ?Am cumparat un apartament , iar acum mostenitorii cer nulitate absoluta , motivand ca nu s-a platit pretul .
Cel mai recent răspuns: vbc , utilizator 11:02, 26 Mai 2011
nu a specificat in baza carui articol de lege ar trebui sa fac dovada platii( oare exista vreun art. referitor la asta?)...nu a facut decat sa sustina sus si tare in fata instantei ca nu pot sa dovedesc ca am platit, ca nu a existat niciun depozit pe numele proprietarei in acea perioada....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare-cumparare positano positano am cumparat in 2006 o locuinta plus teren prin contract de vanzare-cumparare ,am achitat pretul in totalitate iar acum in 2011 sunt citat de aceasta peroana ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare MArusca Steli MArusca Steli Buna ziua, In anul 2001 socrii mei ne-au facut act de vanzare cumparare proprietate sotul meu fiind unicul copil. Anul acesta soacra mea a murit iar ... (vezi toată discuția)
Contestare vanzare-cumparare nicolaebalta nicolaebalta Buna ziua. Am auzit ca in cazul unei vanzari-cumparari fictive a unui apartament, adica fara a se plati in realitate pretul respectivului apartament, ... (vezi toată discuția)