avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii noul contract de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

noul contract de munca

in contractul de munca sunt 2 grupe,respectiv: obiective de performanta si criterii de evaluare, imi poate da cineva mai multe detalii in legatura cu ele, adica ce se scrie si cum se calculeaza punctajul, multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:26, 26 Mai 2011
Obiectivele de performanta se trec in fisa postului, in mod cat mai detaliat, iar criteriile de evaluare se trec detaliat in regulamentul de organizare si functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiective de performanta si criterii de evaluare lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un model de act aditional la contractul individual de munca in care sa apara obiectivele de performanta si criteriile de ... (vezi toată discuția)
Obligatii in afara fisei postului. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit o decizie din parte angajatorului care spune ca trebuie sa operez anume activitati care ies din atributille Fisei Postului pe care am ... (vezi toată discuția)
Criterii de evaluare Andrei Gica Andrei Gica E gresit cu ceva daca in CIM la punctul [b]F'-Criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului[/b], nu sunt trecute criteriile propriu-zise ci ... (vezi toată discuția)