avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenire din concediul de cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenire din concediul de cresterea copilului

sunt in concediul de cresterea copilului din octombrie 2010, adica dupa leagea veche. Daca merg la serviciu mai repede decat implinirea a doi ani a copilului care este beneficiul meu? pe langa salar mai beneficiez de bni in plus de la angajator? sau (varianta 2 ) daca ma intorc inainte de implinirea unui an a copilului beneficiez de legea noua?(500 ron pe langa salar )
Cel mai recent răspuns: sandaluta , utilizator 09:09, 27 Mai 2011
daca lucrezi la SRL nu beneficiezi de nimic
daca esti bugetari este posibil sa-ti reduca postul
carmenmur a scris:

daca esti bugetari este posibil sa-ti reduca postul

Dupa legea veche beneficiaza de 100 lei pe luna stimulent de la stat, pana la data cand implineste copilul 2 ani. Chiar daca lucreaza la SRL.
carmenmur a scris:

.....

Poate ne spuneti si baza legala a acestei sustineri?
multumesc pentru raspunsul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stimulentul de insertie la intreruperea concediului de crestere a copilului otonel otonel Am citit noua lege de acordare a concediului de crestere a copilului dar nu am inteles un lucru: daca revin inapoi la serviciu inainte de un an beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil mystycum mystycum Buna ziua,am si eu urmatoarea situatie pe care vreau sa mi-o lamuriti ,va rog:acum la sfarsitul lunii trebuie sa-mi fac dosarul pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind indemnizatia de crestere a copilului este valabila si pentru tatici? Helena_L Helena_L Ar putea intra sotul in concediu, in conditiile in care sotia nu lucreaza si sa se intoarca dupa 2, 3 luni la serviciu pentru a primi stimulentul de 500 lei ... (vezi toată discuția)