avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... e legal asa ceva? contract de prestari servicii semnat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

e legal asa ceva? contract de prestari servicii semnat in 2009 si inregistrat in 2010

am semnat in noiembrie 2009 un contract de prestari servicii pt un ziar anume, ca obiectiv avand aparitia intr o anume rubrica a ziarului. Numai ca primesc in aprilie 2011 adeverinta de venit de la ei si scrie ca acest contract e inreg in dec 2010. E normal asa ceva?eu sa semnez in dec 2009 si ei sa l inreg in 2010????????Mentionez ca scrie ca ei se pot folosi de pozele mele 2 ani, dar in conditiile in care l au inreg la sf lui 2010 mie mi se mai prelungeste cu un an./..e normal?????
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:54, 26 Mai 2011
Depinde ce ati semnat in nov.2009, cititi cu atentie contractul. Daca nu e in regula aveti posibilitatea de a-i notifica pentru reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si contract de inchiriere anita35 anita35 as dori sa ma informez asupra unui caz mai complicat: suntem mostenitori legali dupa tatal meu, care a fost proprietar unei case in care acum sta un chirias. ... (vezi toată discuția)
Upc – prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele cu UPC-ul. Am avut contract cu UPC din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii lunare ContSters108986 ContSters108986 buna seara. am si eu o intrebare:daca administratorul refuza sa stampileze declaratiile intocmite de contabil si acestea nu se pot depune,cine raspunde pt ... (vezi toată discuția)