avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contravaloarea activului personal net
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contravaloarea activului personal net

Buna, am o rugaminte sa imi raspundeti la o intrebare?
tatal meu a decedat in urma cu 5 saptamani,era salariat, varsta lui fiind de 54 de ani(avea peste 34 de ani lucrati).Mama mea poate primi contravaloarea activului personal net?(ea are varsta de 50 de ani, lucreaza cu 4 ore si e pensionara in gradul 3). Am fost la Casa De Pensii si ni sa spus ca nu beneficiem de nimic.
Va multumesc.
Veniti cu explicatii, ce intelegeti prin activ personal net? Ca persoanele fizice si activul, cam greu...
Aasa ca explicati in cuvinte simple, non-juridice, exact ce doriti si al ce anume va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu cotizare 35 ani soldatu soldatu daca un membru fondator intr-o sc cooperativa are anii de pensie si un stagiu de cotizare de 35 de ani, poate sa mai activeze? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas si alte venituri auradany auradany As vrea sa va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de pensia de urmas in cazul in care ma angajez dupa terminarea facultatii.Mentionez ca am gradul doi de ... (vezi toată discuția)
Conditiile angajarii in cazul pensionarilor pe caz de boala BeN11 BeN11 Buna Ziua, am si eu o probl, si as avea nevoie de un raspuns: Am un caz , pensionar pe caz de boala,gradul III, ( se avizeaza in fiecare an la medic), 54 ... (vezi toată discuția)