avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buletin expirat

Buna,
Am buletinul expirat din iulie anul 2010 si acuma trebuie sa fac niste acte pentru incrierea la bac...o pot face buletinul expirat??
Faza e ca e urgenta situatia mia spus ca pana maine am termen de adus buletinul
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
hiroichi, utilizator
presupun ca nu deoarece ste singurul act de identitate cu adresa, lucru important la identificarea unei persoane. Pasaportul si Permisul de conducere (cel putin cel nou, albastru) nu mai au adresa inserata in mentiunile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata mihai_mihai mihai_mihai urgent urgent urgent pe data de 08.12.2010 am termen la tribunal si mi-am dat seama ca am cartea de identitate expirata. ce pot sa fac in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Cu ce act ma pot legitima? liana10 liana10 In afara de cartea de identitate! De exemplu, C.I. mi-a expirat, mi-am depus actele si tb sa o ridic in 10 zile. Buuun! Primesc un aviz de la posta ca am ... (vezi toată discuția)
Buletin piedut si expirat CondurachiAdrian CondurachiAdrian Azi am fost sa depun actele pentru un nou buletin si am pierdut buletinul expirat la evidenta populatiei si cand am intrebat de buletinul expirat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)