avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare sau suspendare a permisului de conducere!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare sau suspendare a permisului de conducere!

Buna! Ma numesc Alexandru si sunt din Brasov ,in urma cu aproximativ 19 luni am fost prins circuland cu autoturismul pe drumuri publice in stare de ebrietate,mi s-au recoltat probe biologice si alcolemia a iesit 1,35 la mie,s-a intocmit dosar de cercetare penala, asta s-a intamplat in luna 10 anul 2009,am fost chemat la parchet mi s-a prezentat dosarul si de atunci pana in momentul de fata nu am primit nici un fel de raspuns sau citatie in vederea solutionarii cazului meu.
Sunt interesat daca pot face vreun demers in vederea urgentarii solutionarii dosarului.
Si daca pot obtine o dovada de circulatie pana la solutionarea cazului.
orice informatie conteaza pentru mine deoarece momentan nu imi permit un avocat. Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: AleXxey , utilizator 21:41, 8 Iunie 2011
Pt alcoolemie nu se da dovada de circulatie provizorie. In ce priveste dosarul dv va trebui sa intrebati la politia care v-a retinut si anchetat sa vedeti daca dosarul a fost inaintat la parchet. Oricum mai aveti de asteptat.
Dosarul a fost inaintat la parchet ,am si mentionat in mesaj ,personal consider ca am asteptat destul, exista vreun termen pt solutionarea dosarelor?
Credeti ca m-ar ajuta daca mi-as lua un avocat? Va multumesc!
mergi neaparat la parchet si intereseaza te de dosar.nu e normal sa astepti atata timp!:(cere audienta la prim procuror si vezi care i treaba cu dosarul tau.
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2011
crisu_10, utilizator
Am fost la parchet in audienta la prim procuror, si raspunsul a fost simplu ''dosarul nu a fost solutionat'' , e normal sa astept atat pentru o decizie?
Intrebarea mea este daca pot face vreo plangere undevaX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez permisul? DaniDaniel DaniDaniel Buna ziua. Am accidentat usor cu oglinda un pieton in stare de ebrietate. M-am oprit si am insistat sa-l duc la spital dar pur si simplu nu a vrut. Dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie provizorie claudius_82 claudius_82 povestea incepe in iunie2010,cind am fost oprit la un filtru de politie.am suflat in etilotest,a reiesit ca am o imbibatie de 0,67 ,am fost frumusel la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)