avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog sa-imi dati un sfat - plangere pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog sa-imi dati un sfat - plangere pentru furt

am facut azi o plangere de furt la politie am sunat la 112 au venit criminalisti si au constatat si nu s-a inregistrat inca procesul verbal daca cad la o intelegere cu cel care l-am reckamat pana maine dimineatza se mai poate intampla ceva?
Retragerea plangerii penale sau Impacarea partilor inlatura raspunderea penala, in cazul in care a fost savarsita o infractiune pentru care retragerea plangerii si impacarea partilor inlatura raspunderea penala .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Voi completa cele spuse mai sus cu faptul ca pt infractiunea de furt nu se poate retrage plangerea deoarece este vorba despre o plangere penala nu una prealabila si odata ce ati sesizat politia actiunea penala se va pune in miscare din oficiu. Se va putea retrage plangerea numai daca cel care a furat este o ruda sau daca locuiti impreuna cu faptuitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea plangerii penale Mariakilburger Mariakilburger Nepotul meu a furat o bicicleta, fiind in stare de ebrietate. Proprietarul a sunat la 112 si in fata politiei el a recunoscut furtul. In momentul de fata se ... (vezi toată discuția)
Stiu ca mai nou, plangerile pt violenta domestica nu se mai pot ... andreeabrd28 andreeabrd28 Stiu ca mai nou, plangerile pt violenta domestica nu se mai pot retrage, dar totusi exista vreo posibiltate sa se mai poata? Am nevoie de un raspuns scurt si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat bogdan539 bogdan539 am un nepot care a savarsit vreo 6 furturi...este anchetat si a convenit cu politia sa returneze banii pagubitilor.daca ei isi retrag plangerile ce pedeapsa o ... (vezi toată discuția)