avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala judecator!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala judecator!

Buna ziua !

Daca formulez o plangere penala impotriva unui judecator ,mai are competenta sa judece cauza pe rol?Eu sunt parte in proces!

multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 20:36, 11 Iunie 2011
Ati spus ca INSCRISUL ESTE FALS in instanta? Ati indicat autorul falsului? In acel moment, judecatorul ar fi incheiat proces verbal cu inscrisul si ar fi trimis dosarul spre Parchet.
Expertiza grafologica se dispune nu pentru fals, ci pentru a dovedi ca semantura si/sau scrisul nu va apartin. In intampinare sau macar atunci cand s-a trecut la administrarea de probe trebuia sa specificati ca nu va apartine semnatura, ca nu va apartine scrisul si ca solicitati verificarea de scripte. Judecatorul se conforma si va punea sa scrieti dupa dicatare parti din inscris si/sau va punea sa semnati de mai multe ori. Ulterior compara ce ati scris acolo in sedinta cu inscrisurile de la dosar. NUMAI ulterior, cand se considera nelamurit dispunea expertiza, nu anterior.
Cum am precizat si mai sus EXISTA ANUMITE MOMENTE pana la care se poate contesta un inscris. Apoi e prea tarziu. Legea prezuma ca ati recunoscut inscrisul si vi-l asumati.
Instanta, dupa lege, nu administreaza "ce probe vrea", ci exista niste reguli. Poate daca ati avut avocat, ati fi inteles mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare expert? MargineanuGabriel MargineanuGabriel Buna ziua Am o nedumerire legata de modul in care trebuie sa actionez. Imi este atacat de ceva vreme titlul de proprietate pe un teren de catre un vecin. ... (vezi toată discuția)
Daca se minte intr-o declaratie data in fata politiei ... ce se intampla ? fals uz de fals ? nimeni vinovat ! doderosandro doderosandro Un angajator a fost reclamat politiei-parchetului,pentru falsificarea unor documente: Contracte de munca, state de plata,incetare contract de munca. Se face ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)