avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut garantat cu ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut garantat cu ipoteca

buna dimineata! as dori sa va intreb , in cazul in care nu se poate plati imprumutul garantat cu ipoteca asupra unui apartament, ce se poate intampla?
este vorba despre un imprumut luat de la un IFN.Se va executa silit imobilul, , societatea isi va recupera datoria,iar celui care s-a imprumutat ii va ramane diferenta de bani rezultatata ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters209203 , utilizator 17:24, 28 Mai 2011
da, asa va fi
daca insa ap nu acopera datoria, veti ramane in continuare dator
incercati sa gasiti dvs client pt ap, sa nu se ajunga la o vanzare prin licitatie
gi_jane2 a scris:

da, asa va fi
daca insa ap nu acopera datoria, veti ramane in continuare dator
incercati sa gasiti dvs client pt ap, sa nu se ajunga la o vanzare prin licitatie

Daca imprumutul este garantat cu o ipoteca (cu alte cuvinte un credit ipotecar garantat cu locuinta cumparata), se poate sari peste executare silita care consta in vanzarea locuintei de catre banca si sa se treaca direct la poprire pe salariu? Poprirea e posibila fara hotarare judecatoreasca? Care sunt etapele? Daca se face in momentul de fata o singura poprire pe salariu pe o singura luna, poate fi considerata ca fiind o intrerupere a termenului de prescriere, daca nu au hotarare judecatoreasca? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
ContSters209203, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri executare silita ContSters209203 ContSters209203 Daca imprumutul este garantat cu o ipoteca (cu alte cuvinte un credit ipotecar garantat cu locuinta cumparata), se poate sari peste executare silita care ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa scoaterea la licitatie a apartamentului. mire1968 mire1968 In urma unui credit garantat cu ipoteca din cauza mai multor motive , nu am mai reusit sa platim ratele si apartamentul a fost vindut la licitatie cu o suma ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters102017 ContSters102017 Am si eu o intrebare. Daca in urma imposibilitatii de plata a unui credit pt locuinta, garantat cu insusi imobilul cumparat fara giranti si fara posibilitatea ... (vezi toată discuția)