Buna ziua,am atacat la Curtea de apel o hotarare a Tribunalului SENTINŢA NR.114 Admite cererea şi în temeiul art. 138 alin 1 lit a şi d din L 85/2006 antrenează răspunderea adm. soc. xxxxxxx şi yyyyyyy către debitoare până la acoperirea pasivului cunoscut de 345.010, 19 lei. Cu recurs.Mi sa antrenat raspunderea pentru faptele savarsite de asociatul meu care a fost administrator inaintea intrari mele in societate cand acesta a luat credite de la banci pe care "a uitat sa le plateasca" si mi-a ascuns aceste credite cand am intrat eu in societate.Am depus la Curtea de Apel extrasele de cont de la banca din care reiesea cine a beneficiat de credite si anume asociatul meu care a trensferat sumele de bani in contul altei firme ce-i apartinea.Instanta mi-a acceptat cererea de recursul ca depusa in termen ,dar sa pus in discutie Tardivitatea motivelor de recurs intrucat au fost depuse cu 3 zile inaite de termenul de recurs.La primul termen de judecata al recursului sa amanat cauza intrucat avocatul fostului meu asociat a depus o cerere de amanare si asociatul meu nu fusese citat corect.La primul termen ma abordat un avocat din sala care sa oferit sa ma ajute prin a-mi face el o hartie sa o depun la urmnatorul termen .Neavand bani de avocat am acceptat ajutorul lui,dar acesta imi face o cerere de aderare la recursul depus si de asociatul meu si am depus-o la dosar.La al doilea termen instanta ma intreba unde am auzit de aceasta modalitate de aderare si ramane in pronuntare.ieri a aparut pe site si hotararea
"respinge ca inadmisibilă cererea de aderare la recurs formulată de xxxxx, constată nul recursul declarat de xxxxxx, respinge recursul declarat de yyyyyyy, irev"
Mai exista o cale de atac?Ce pot face in situatia asta ?Asociatul meu din ce am inteles de la avocatul sau nu este dispus sa mai dea bani la avocat prin instante ca oricum nu are bunuri pe numele meu spre deosebire de mine care am si pot fi executat .
Va multumesc pentru ajutor
Va multumesc mult pentru sfaturi.Am incercat aceasta solutie de angajare a unui avocat,dar revin la costurile ce nu mi le permit decat cu ajutor public judiciar,dar nu stiu daca ma ajuta aceasta varianta la cererea de revizuire si de contestare in anulare.Inca nu am primit horatarea.Am citit doar rezumatul pe site