In timpul procesului de divort sotul si-a vandut apartamentul (apartament achizitionat inaintea casatoriei) si cu banii obtinuti a cumparat altul, dar nu l-a trecut pe numele lui ci pe numele viitoarei sotii cu titlu de DONATIE.
Intrebarea este: eu cand o sa fac partajul pot sa am vreun drept de retentie asupra apartamentului donat? in conditiile in care in apartamentul vandut in timpul casatoriei s-a modificat tot....#-o
Apartamentul este bun propriu al sotului dumneavoastra nu aveti nici un drept. Ceea ce cumpara el cu banii obtinuti din vanzare va constitui tot bun propriu.
nu puteti cere revocarea donatiei cat dvs nu aveti o creanta certa la data incheierii actului. cand domnul i-a dat banii femeii ca aceasta sa-si ia ap, nu avea datorii catre dvs.
in loc sa-si incheie socotelile cu dvs si sa va despagubeasca pt ce ati investit in ap lui, a preferat sa-i ia ap viitoarei sotii. stiti ca roata e rotunda si se poate intoarce impotriva lui. donatia n-o mai poate revoca nici el si e posibil ca femeia sa-l lase pe strazi
puteti executa venituri si alte bunuri ale datornicului
Mostenire
Valentinablo
Buna ziua
Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei,
sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)