avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporuri acordate functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporuri acordate functionarilor publici

BUNA ZIUA,
va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am, cumva, vreo sansa sa dau in judecata institutia publica unde sunt angajat pentru a mi se recunoaste si mie sporul de 15% pentru confidentialitate.
Din luna februarie a acestui an am devenit functionar public al unei institutii publice. Toti colegii mei au inclus in salariu si 15% - spor de confidentialitate. Cand am intrebat la resurse umane de ce nu beneficiez si eu de acest spor mi s-a raspuns ca ceilalti colegi au castigat acest drept prin instanta. Auzind acest lucru am zis ca voi da si eu in judecata institutia pentru a avea si eu o hotarare judecatoreasca. Din interiorul institutiei mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa castig, fara a mi se da si alta explicatie. Asa este? Oare nu am nici o sansa? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: macovei_m , utilizator 15:26, 31 Mai 2011
Buna ziua !
Chiar daca va dau o veste proasta , aceasta e realitatea : nu veti avea castig de cauza in instanta pentru obtinerea sporului de confidentialitate , intrucat nu exista baza legala de acordare a acestuia .
offff, multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare salariala functionar public intr-o primarie iustin78 iustin78 Sunt funcționar public de executie, inspector clasa I grad profesional principal cu gradatia vechimii 5 în cadrul unei administrații publice locale. In ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate puyku puyku Buna Ziua! Sunt functionar public la o institutie publica ce colecteaza si urmareste contributiile la fondurile speciale. Nu beneficiez de spor de ... (vezi toată discuția)
Spor incordare psihica nemmy nemmy as avea si eu o intrebare.activez int ro institutie d asistenta sociala pe psotul de inspector cu atirbutii de kinetoterapeut si ar fi trebuit sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)