BUNA ZIUA,
va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am, cumva, vreo sansa sa dau in judecata institutia publica unde sunt angajat pentru a mi se recunoaste si mie sporul de 15% pentru confidentialitate.
Din luna februarie a acestui an am devenit functionar public al unei institutii publice. Toti colegii mei au inclus in salariu si 15% - spor de confidentialitate. Cand am intrebat la resurse umane de ce nu beneficiez si eu de acest spor mi s-a raspuns ca ceilalti colegi au castigat acest drept prin instanta. Auzind acest lucru am zis ca voi da si eu in judecata institutia pentru a avea si eu o hotarare judecatoreasca. Din interiorul institutiei mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa castig, fara a mi se da si alta explicatie. Asa este? Oare nu am nici o sansa? Ce ma sfatuiti sa fac?
Buna ziua !
Chiar daca va dau o veste proasta , aceasta e realitatea : nu veti avea castig de cauza in instanta pentru obtinerea sporului de confidentialitate , intrucat nu exista baza legala de acordare a acestuia .
Spor incordare psihica
nemmy
as avea si eu o intrebare.activez int ro institutie d asistenta sociala pe psotul de inspector cu atirbutii de kinetoterapeut si ar fi trebuit sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)