avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate insolventa

buna ziua!!am si eu o intrebare...am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile cu societatea la care am lucrat dar de putin timp am aflat ca societatea se afla in insolventa.imi mai pot recupera drepturile banesti pe care le-am castigat in instanta sau nu pot face nimic...cum trebuie sa procedez?am mers la executor dar mi s-a spus ca nu se mai poate face nimic...dati-mi un sfat...va rog!multumesc!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:42, 28 Mai 2011
Pe baza hotararilor judecatoresti - legalizate si investite, va inscrieti urgent la masa credala , in dosarul de insolventa. Pentru asta trebuie sa formulati o cerere, pe care, insotita de copii ale titlurilor executorii , o depuneti in 2 exemplare la tribunal. Atentie, insa, la termen ! Trebuie consultat dosarul sau verificat pe www.tmb.ro.
am o hotarare judecatoreasca prin care mi-am obtinut sporul de vechime pe perioada in care am lucrat iar cealalta hotarare se refera la reangajarea pe postul detinut anterior +plata salariilor majorate indexate si reactualizate de la data concedierii pana la data reincadrarii efective pe post....dar se poate rezolva si pe persoana fizica?sau doar juridica?pentru ca as merge sa-i fac plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti definitiva si irevocabila...astept raspuns
te inscri la masa credala si ai prioritate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire judecatoreasca gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am lucrat intr-o firma de constructii ca director adjunct.Din ianuarie 2009 si pina in mai 2009 nu am mai primit salariul. In luna mai am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Hotarari legalizate,insolventa clau1980 clau1980 Am doua hotarari definitive la Somatie de plata,datorita faptului ca debitoarea nu a facut recurs in termenul legal de 15 zile. Intrebarea e daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract munca anulata de instanta Ana2014 Ana2014 Buna ziua, As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a ... (vezi toată discuția)