avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... In cat timp se judeca?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

In cat timp se judeca?

Buna ziua,

In cat timp se judeca o cerere de preschimbare termen, de cand a fost primita de instanta?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:04, 27 Mai 2011
depinde de la instanta la instanta!
cateva zile, o saptamana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen liberare conditionata Ionuttttt90 Ionuttttt90 Buna seara daca avocatul a depus o cerere la instanta de preschimbare de termen pentru liberarea conditionata in cat timp cei de la judecatorie au voie sa ... (vezi toată discuția)
Reclamant, termen proces peste trei zile, nu am fost citat, nu am platit taxa de timbru, ce sa fac? seamanego seamanego Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema relativ urgenta pentru mine: saptamana trecuta am trimis o cerere de chemare in judecata impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Divort acord comun- termen+ vacanta judecatoreasca bllonddy bllonddy Buna ziua. Eu si sotul meu am decis sa divortam prin acord comun. Nu avem copii si nici bunuri comune. Am si eu 2 intrebari: 1. Avem de gand sa depunem ... (vezi toată discuția)