avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sunt obligata sa comand monumentul funerar la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sunt obligata sa comand monumentul funerar la societatea indicata de cei care administreaza cimitirul?

Am un loc de veci cumparat si vreau sa ridic un monument funerar pt cei 2 copii ingropati acolo dar ma obliga sa fac lucrarea cu firma de constructi care au iei contract spunetimi e cv normal sa fiu obligata pe bani mei,pe mormintul meu sa inghit ce vor ei ?va multumesc :-/#-o
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:10, 27 Mai 2011
Nu este normal insa au monopol. faceti plangere la Primarie si la Administratia Cimitirelor
Sfatul meu e sa faceti lucrarea cu firma agreata de administratia cimitirului. La noi teoretic poti lucra si cu alte firme din afara cimitirului dar practic incep ei, cei din administratia cimitirului, sa-ti puna piedici de te lipsesti. Si pana la urma doar nu va impune un anumit model al monumentului funerar. Le spuneti dumneavoastra oamenilor deschis cum doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci - drept de constructie monument funerar Alin Buzatu Alin Buzatu Buna ziua! Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
Cine va raspunde pt un incident din cimitir? stulara stulara in urma cu 4 saptamani,fratele meu in varsat de 4 ani ,aflandu-se la o inmormantare impreuna cu parintii,s-a ''accidentat'' in urma desprinderii unei pietre ... (vezi toată discuția)
Constructie monument funerar SorinBv SorinBv Vreau sa construiesc,un monument funerar,la cimitirul unde este inmormantat tatal meu.(o cruce din marmura).Preotul bisericii,care administreaza cimitirul,imi ... (vezi toată discuția)