avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie monument funerar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie monument funerar

Vreau sa construiesc,un monument funerar,la cimitirul unde este inmormantat tatal meu.(o cruce din marmura).Preotul bisericii,care administreaza cimitirul,imi impune un producator,de astfel de monumente si nu este de acord sa realizez acest monument cu o alta firma.Intrebarea mea este daca,preotul are acest privilegiu,legal de a impune acest lucru.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:39, 24 Aprilie 2013
in mod normal nu. Dar la monopolul pe care il are preotu si biserica cam da. Nu cumva preotul are comision la societatea in cauza?
nu sunteti obligat sa contractati pentru ridicarea constructiei funerare firma agreata de preot. Insa este o cutuma sa se impuna asta...Mai vorbiti cu preotul...mai negociati... ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa "bisericeasca" ? Costi2017 Costi2017 Buna seara, Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Loc de veci - drept de constructie monument funerar Alin Buzatu Alin Buzatu Buna ziua! Am un loc de veci concesionat de la Arhiepiscopia Bucurestilor pe care vreau sa imi construiesc un monument funerar. In Actul de Concesiune scrie ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa comand monumentul funerar la societatea indicata de cei care administreaza cimitirul? luminita66 luminita66 Am un loc de veci cumparat si vreau sa ridic un monument funerar pt cei 2 copii ingropati acolo dar ma obliga sa fac lucrarea cu firma de constructi care au ... (vezi toată discuția)