Am condus in data de 20.02.2011 autoturismul meu personal nissan pe dn1 in busteni am fost oprit de un echipaj de politie care mi-au dat etilotestul am suflat mia iesit 0.62 iar in sange 1.20 as vrea si eu sa stiu cam ce pedeapsa voi primi cat mi se va anula permisul de conducere am mare nevoie de el sunt sofer in germania Va multumesc!
Numai in cazul in care imbibatia alcoolica in sange depaseste 0,80 o/oo si fapta constituie infractiune in caz contrar veti fi sanctionat cu o amenda si suspendarea permisului pe o perioada de 3 luni.
Ahaa eu ma gandeam ca imi anuleaza permisul undeva pe la 4-5 luni ,,am un prieten care a patit la fel ca mine si el lucra in afara si dosarul lui a ramas la parchet de unde ia fost dat verdictul de catre procuror, o amenda de 1200 de lei 5 luni permisul anulat
Prietenul a cerut o recalculare a alcoolemiei cu 1.20 imbibatie alcoolica puteti fi sanctionat cu minim 1 an inchisoare si permisul suspendat pentru 1 an dupa care v-a trebui sa sustineti din nou examenul auto pentru obtinerea permisului de circulatie.
Mare atentie! Nu alegeti din raspunsuri doar acea solutie care va convine.