avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poprire pe pensia anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poprire pe pensia anticipata

as dori sa stiu daca se poate pune poprire pe pensie anticipata si daca da, cat la suta din pensie?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:52, 28 Mai 2011
totolina a scris:
as dori sa stiu daca se poate pune poprire pe pensie anticipata (...)

Bineinteles, potrivit art. 409 Cod procedura civila.

totolina a scris:
(...) si daca da, cat la suta din pensie?

O treime din cuantumul pensiei daca este o singura urmarire, pana la jumatate din acest cuantum daca sunt mai multe urmariri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensie mahatma4g mahatma4g Buna ziua. In cadrul jobului ma confrunt cu o situatie si poate exista cineva sa ma directioneze ce pot sa fac. O persoana are o pensie. Din cauza unor amenzi ... (vezi toată discuția)
Recuperarea sumelor incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari sociale legisbono legisbono Care sunt caile de atac impotriva unei astel de decizii? Daca nu, care sunt bunurile care vor fi urmarite sau cum se va pune efectiv in executare aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprirea unei pensii al carei cuantum este mai mic decat salariul minim pe economie NicoletaPop NicoletaPop Am o pensie de 457 lei, si ANAF-ul mi-a pus poprire pe conturi. Banca mi-a dat ieri doar o treime din pensie, desi la Casa de Pensii nu apare nici un fel de ... (vezi toată discuția)