avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"Parcangii\" care taxeaza abuziv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"Parcangii" care taxeaza abuziv

Buna seara ! Am o mare problema, de 3 ani locuiesc in Bucuresti si observ ca nesimtirea celor care te taxeaza abuziv a capatat amploare.
In centrul vechi, unde am gasit o zona unde se putea parca regulamentar....mi-a cerut un "parcangiu" 10 ron pt o ora. De vreo 3-4 ori mai mult decat tariful practicat in parcarile cu plata.
In seara asta, mi-au cerut bani pt parcarea din fata Ateneului Roman (care e cu plata pana la orele 18 sau 19, oricum eram in afara acestor ore). M-am saturat de ei !!!! Am ajuns sa ii intreb de legitimatie, de bon, ii " amenint" ca sun la politie....dar nu prea ii intereseaza si plus ca tind sa devina agresivi !! Daca nu le dai nimic si totusi lasi masina acolo, risti sa ti-o gasesti vandalizata.
Eu cred ca le dau ceva si politistilor pentru ca inchid ochii si nu iau atitudine ( in centrul vechi, toata scena cu parcarea se desfasura la maxim 50 de m de un echipaj de politie).
Ce se poate face? Unde pot face reclamatie????
Sunt dispusa sa le trimit mail in fiecare zi, pana cand il va lua cineva in seama.
Astept cat de repede un raspuns.
Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2011
oana_ligia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 23:17, 28 Mai 2011
Nu sunteti singura care intampinati aceasta problema. Cred ca ar trebui sa facem sesizare la toate organele statului...si nici atunci nu e sigur ca se va rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neamenajata andreioglindoiu andreioglindoiu Buna Am si eu o situatie nustiu ce pot face in privinta iei din punct de vedere legal In parcarea din fata blocului \'\'cam micuta\'\' exista anumiti ... (vezi toată discuția)
Daune morale ridicare masina Sinner21 Sinner21 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea. (imi cer scuze dinainte pentru lungimea mesajului si va multumesc pentru rabdare) Pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane ... Alexandrusc Alexandrusc Buna ziua. Suntem posesorii unui loc de parcare pentru persoane cu handicap rezidential,,atribuit pentru numărul mașinii,cu legitimația aferentă. Acesta a ... (vezi toată discuția)