avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... de ce nu s-a admis, de catre instanta, expertiza ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

de ce nu s-a admis, de catre instanta, expertiza contabila

Buna ziua,

Am solicitat partajul,printre bunurile solicitate a fi partajate am ridicat problema dreptului de creanta asupra c/val partilor sociale si a dividendelor. Desii societatea ( srl ) a fost constituita in timpul casatoriei cu bani proveniti din salariu, instanta a refuzat efectuarea unei expertize contabile care avea ca obiective stabilirea c/val partilor sociale , a aporturilor de bani si a dividendelor.
Mentionez ca nu stiu ce trebuie sa fac sau cum sa procedez asfel incat instanta sa aprobe efectuarea expertizei contabile.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danielst , utilizator 17:16, 29 Mai 2011
Poate nu ati solicitat "expertiza contabila" cand instanta a dat cuvantul la probe, este vina Dv. presupun, ca nu ati uzat de termenul de probe cu toate probele gandite de Dv. care sa va asigure toate apararile de fond...#-o
Tocmai ca aceasta proba am solicitat-o odata prin cerere si odata cand s-a dat cuvantul la probe.De aici apare si semnul meu de intrebare.
Este posibil sa-mi scape ceva , dar momentan nu-mi dau seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila asociatie proprietari Cordoneanu Cordoneanu Buna ziua, Am o intrebare: ce inseamna onorariu provizoriu de expertiza? Deoarece asociatia de proprietari nu a depus la dosar un act din care sa reiasa clar ... (vezi toată discuția)
Proces tribunal dimaf dimaf Sunt o asociatie de proprietari care a dat in judecata un proprietar, care nu a platit intretinerea de peste trei ani.Intre timp a divortat ,acum nu dam de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe expertize danielaurice danielaurice As dori sa stiu cum pot recupera taxele de expertiza deoarece nu am mai avut nevoie de ele in procesul de partaj. Sunt platite din 2012 si 2013 Am ... (vezi toată discuția)