Am solicitat partajul,printre bunurile solicitate a fi partajate am ridicat problema dreptului de creanta asupra c/val partilor sociale si a dividendelor. Desii societatea ( srl ) a fost constituita in timpul casatoriei cu bani proveniti din salariu, instanta a refuzat efectuarea unei expertize contabile care avea ca obiective stabilirea c/val partilor sociale , a aporturilor de bani si a dividendelor.
Mentionez ca nu stiu ce trebuie sa fac sau cum sa procedez asfel incat instanta sa aprobe efectuarea expertizei contabile.
Poate nu ati solicitat "expertiza contabila" cand instanta a dat cuvantul la probe, este vina Dv. presupun, ca nu ati uzat de termenul de probe cu toate probele gandite de Dv. care sa va asigure toate apararile de fond...#-o
Tocmai ca aceasta proba am solicitat-o odata prin cerere si odata cand s-a dat cuvantul la probe.De aici apare si semnul meu de intrebare.
Este posibil sa-mi scape ceva , dar momentan nu-mi dau seama.
Proces tribunal
dimaf
Sunt o asociatie de proprietari care a dat in judecata un proprietar, care nu a platit intretinerea de peste trei ani.Intre timp a divortat ,acum nu dam de ... (vezi toată discuția)