avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca - 6 ore/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca - 6 ore/zi

Ma ajutati va rog ? O persoana care lucreaza 6 ore pe zi are dreptul la 1 tichet de masa/zi sau se ia in calcul numarul de ore lucrate/luna ? Totodata are dreptul la 21 de zile concediu de odihna sau se prorateaza ? Multumesc, Dana
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:09, 23 Iulie 2008
va rog mult un raspuns
m-am angajat de curand la ofirma si eu ma ocup de inregistrarea contractelor de munca .....dar am o problema
cum inregistrez persoanele care au diplome (diverse ...de calificare ..de absolvire a 10 clase..etc )dar ei nu activeaza pe posturile care figureaza in diplome ? gresesc daca i-am inregistrat ca muncitori necalificati?
va multumesc anticipat
Pentru "sony_kelly":

Daca in "Situatia locurilor de munca vacante" pa care ati comunicat-o la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca ati scris ca posturile respective nu necesita anumite calificari, deci sunt posturi de necalificati, atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme. Angajatul, cand a semnat contractul individual de munca, a stiut ca este post de necalificat.
Dvs. pastrati actele lor de studii si calificare la dosarul lor de personal pentru ca s-ar putea ca pe viitor sa aveti nevoie de aceste persoane pentru alte posturi.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2008
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa ContSters63174 ContSters63174 Se acorda tichete de masa pentru zilele de sambata? ANGAJATA LUCREAZA PROGRAM SCURT 4 ORE SAMBATA! I s-a dat un tichet la doua sambete si nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog sa ma sfatuiti, cum dau tichetele de masa. ... PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti, cum dau tichetele de masa. Din luna noiembrie angajatele lucreaza in ture, astfel ca angajat a lucrat: In data de 1 XI a ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa, cadou, cresa cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Ma poate ajuta cineva sa ma lamaureasca in problema de mai jos: salariatul poate fi platit pentru orele de noapte si orele suplimentare cu ... (vezi toată discuția)