avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii bun de plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

bun de plata

in urma destituirii din politie am fost instiintat ca am de restituit institutiei o anumita suma motivul fiind neonorarea angajamentului prin incetarea raportului de serviciu prin DEMISIE
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 15:58, 29 Mai 2011
Pana la urma ati fost destituit sau ati demisionat?
Stiti bine ca daca va dati demisia inainte de termenul fixat prin contractul semnat la angajare trebuie sa platiti....Scoala a fost facuta pe gratis...
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
ContSters202274, utilizator
in urma cercetarii de comisia de disciplina am fost DESTITUIT DIN POLITIE iar acum 3 zile mi sa adus la cunostiinta ca in urma DEMISIEI (asa scrie)
Demisia este acceptata de coducerea institutiei, doar daca dvs ati formulat in scris o astfel de cerere (de demisie). Trebuie sa clarificati situatia dvs. cu cei care v-au instiintat despre demisie, cata vreme nu ati depus vreo cerere in acest sens.
Pe de alta parte. daca prin comisia de disciplina ati fost destituit, prin regulamentul de ordine interioara al insitutiei in cadrul careia ati activat, se poate sa fie stipulata restituirea unor drepturi de care ati beneficiat , daca ati infaptuit acte de indisciplina ce duc la destituire.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
ContSters122901, utilizator
Fie prin demisie, fie prin destituire in urma unei abateri disciplinare tot trebuie sa platiti banii respectivi. Acum chiar daca nu v-ati dat demisia si ati fost destituit disciplinar, parerea mea este ca au dorit sa va faca un bine ca sa nu plecati cu o tinichea de coada.
Vedeti ce scrie si in contractul pe care l-ati semnat cu ei. Difera sumele de plata ca sanctiune intre demisie si destituire abatere disciplinara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare functionar public in perioada de preaviz alexdobree alexdobree Buna seara! Va prezint urmatoarea speta: -un functionar public isi depune demisia si respecta termenul de preaviz cu exceptia ultimei zile. In cazul in ... (vezi toată discuția)
Concediat pentru "indisciplina" iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut... Am si eu o problema.... Lucrez ca ag. securitate si zilele trecute am fost chemat la sediu firmei pentru a-mi da demisia la cererea sefului.....am ... (vezi toată discuția)
Am fost destituit abuziv luciano72 luciano72 in urma ascultarii telefonului am fost destituit din politie inainte sugerindu mi sa imi dau demisia:motivul : divulgare a secretului de servici unor ... (vezi toată discuția)