avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenda platita si contestata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenda platita si contestata

Daca am platit o amenda ssm si dupa aceea o contest la tribunal,ce se poate intampla daca pierd procesul,pot fii obligat sa platesc maximum amenzii acum am platit jumatate din minim sau ramane valoarea amenzii deja platita.Multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 18:55, 29 Mai 2011
Nu mai platiti nici o diferenta.
Daca in termen legal de la comunicare,ati achitat jumatate din sanctiunea aplicata,daca ati facut precizare in plangerea contraventionala,instanta va lua act de buna dvs credinta,astfel incat chiar si in ipoteza dispunerii unei solutii defavorabile dvs,nu veti mai fi obligat la plata de diferenta amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate achitarii a jumatate din minimul sanctiunii s.stefan s.stefan Buna ziua, Plangerea impotriva procesului verbal de contraventie a fost respinsa iar solutia data de instanta am vazut-o pe site-ul de specialitate. In ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala remus388 remus388 1.Daca achit in termen de 48 ore jumatate din amenda prevazuta in pv , mai pot sa contest pv.? 2.Daca il contest si nu depun la dosar dovada de achitare a ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste amenda in urmatorul caz ? glo glo am contestat procesul verbal prin care am fost amendat cu o amenda . aveam posibilitatea sa achit jumatate in termen de 48 ore. dak l-am contestat in ... (vezi toată discuția)