avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda de la Garda Financiara L82/91 rep.art.42 alin1
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda de la Garda Financiara L82/91 rep.art.42 alin1

Am avut un control de la Garda Financiara, ne-a dat o amenda de 4.000 lei cf. art. 42 alin 1 din Legea 82/91 rep.,rugamintea este daca platim amenda societatea va avea probleme, adica nu mai putem participa la licitatii, sau sa luam fonduri?, sau este mai bine sa facem contestatie.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:32, 29 Mai 2011
Aici cred ca se pune problema doar prin prisma cazierului fiscal - eliberat de Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului în care firma îşi desfăşoară activitatea, prin care se dovedeşte faptul că firma nu are fapte înscrise în Cazierul Fiscal. Firmele cu datorii - impozite neplătite sau aflate în insolvenţă nu pot accesa aceste fonduri europene. Dumneavoastra vreti sa contestati si pana nu se da sentinta finala nu platiti amenda? Ei, doar asta va afecteaza prin prisma celor spuse mai sus. La fel si pentru licitatii. Dar in principiu, daca platiti si apoi castigati contestatia, vi se restituie banii sau se compenseaza cu alte datorii la buget.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate oanalumi oanalumi Am un SRL din 2005, care nu a functionat decat o luna. Din 2008, de prin august, nu am mai depus balantele si bilanturile, care de altfel erau pe 0, (nu am ... (vezi toată discuția)
Control garda ppscaurel ppscaurel buna ziua.am o problema.poate ma puteti ajuta dumneavoastra.detin un magazin alimentar mic sau chiar foarte modest,iar acum cateva zile am avut control de la ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal milistoian milistoian Buna ziua , Am citit decretul 462/3 iulie2012 referitor la faptele inscrise in cazierul fiscal si nu m-am lamurit .Va rog ,daca se poate sa ma ajute cineva cu ... (vezi toată discuția)