avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 - taxa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004 - taxa judiciara de timbru

Buna ziua! As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu o informatie. Care este taxa pentru o plangere pe contencios administrativ? Legea 554/2004. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgis , utilizator 23:11, 29 Mai 2011
Cererea pentru anularea actului sau recunoasterea dreptului pretins - 4 lei.Daca se solicita si repararea pagubelor, deci cererea are si caracter patrimonial, mai timbrati 10% din valoarea pretinsa, dar nu mai mult de 39 lei.
deci cu totul ar insemna maxim 39? indiferent de prejuduciul pretins?multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru contencios administrativ Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti spune va rog frumos daca actiunea in contencios administrativ de restituire a taxei de poluare se taxeaza cu 39 lei? In concret este ... (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru Dolea Dolea Buna seara! Am un proces in contencios administrativ, cu o primarie din Bucuresti, care a refuzat nejustificat sa`mi elibereze autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)
Oug 80/2013 taxa timbru in contencios pop sorin pop sorin Intrebare: In materia contenciosului, respectiv pentru anularea unui act administrativ (recuperare timbru de mediu), se aplica Art. 16, b)cererile cu caracter ... (vezi toată discuția)