avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj si posibilitatea de a mai lucra
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj si posibilitatea de a mai lucra

Buna seara, am fost disponibilizata de curand.La somajul pe care-l voi primi se adauga siOUG116/2006 MODIFICATA SI REVIZUITA.Spre bucuria mea, am gasit un loc de munca, numai 2 ore pe zi.Va rog,sa-mi spune-ti ce formalitate trebuie sa inchei cu patronul ca sa fim amandoi in regula,iar eu sa nu-mi pierd somajul si nici oug116?
MULTUMESC!
Faceti contract individual de munca.
Avand in vedere venitul de completare care depaseste valoarea indicatorului social de referinta:
- daca CIM este pe durata determinata sub 12 luni somajul se suspenda si pe langa salariu primiti si 1/2 din venitul de completare; Somajul si diferenta de venit se va relua la incetarea CIM pe perioada determinata.
- daca CIM este pe perioada nedeterminata somajul inceteaza si pe langa salariu primiti si 1/2 din venitul de completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj/contract de munca doinadavidescu doinadavidescu As dori sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune. Sunt in somaj din luna noiembrie 2010 cu o indemnizatie (calculata diminuat 15%) de 560 lei. Daca inchei ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa anunt la somaj? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae inchei un contract cu 2 ore pe salariu min pt 2 ore trebuie sa ajung la Somaj sa anunt?Mai pot pastra somajul? (vezi toată discuția)
Angajare - somaj mihaelamanuela mihaelamanuela sunt in somaj si am gasit o firma care imi ofera sub 5 mil. pot sa inchei un contract cu dansii si daca da ce fel de contract ca sa nu imi pierd somajul? (vezi toată discuția)