avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare naveta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare naveta

Imi puteti spune ce pot face in cazul in care legea spune clar ca se deconteaza naveta profesorilor, iar banii au fost trimisi de la primarie catre scoala, numai ca scoala a avut cheltuieli "neprevazute" si noi nu ne-am primit banii.
Cel mai recent răspuns: ContSters61759 , utilizator 08:51, 30 Mai 2011
daca nu ajungeti la o intelegere amiabila va trebui sa va adresati instantei judecatoresti...
Userul nu a mentionat daca este vorba de sumele de transport pentru o luna sau pentru mai multe luni. Suma/sumele au fost virate de primarie legal la casieria scolii, etc.??
Da, daca este vorba de o luna, trebuie rezolvata problema pe cale amiabila, mai ales ca, nu cred ca este vorba de o suma mult prea mare, dar daca este vorba de mai multe luni, numai printr-o actiune pe cale civila
Pe anul scolar 2010-2011 am primit banii de transport numai pe lunile ianuarie si februarie. Am mai facut adresa catre scoala si mi s-a spus: cum vor avea bani, ne platesc. Problema e ca din 2009 tot asa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont naveta cadre didactice anielaka anielaka fac naveta cu masina personala la o scoala aflata la 40 km distanta de localitatea de domiciliu. Conducerea scolii nu vrea sa respecte aceasta lege in sensul ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei cadrelor didactice Alin36 Alin36 Buna,ma numeac Alin si am lucrat in anul scolar 2009-2010 ca profesor,si am facut naveta cu masina personala timp de 1 an aproximativ 190km pezi,distanta ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale ambrozia ambrozia Pe luna decembrie 2010, ianuarie si februarie 2011 am avut salariul diminuat respectiv de la salariul de profesor pentru invatamant primar la salariul de ... (vezi toată discuția)