avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa mai beneficiez de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa mai beneficiez de somaj?

Sant in somaj din 1.08.2010 pana la 1.08.2011 dupa 31 de ani de munca neintrerupta.Am facut curs de CONTABILITATE de la somaj dar nu am gasit nimic de lucru deocamdata.In situatia in care reusesc sa mi gasesc de lucru si dupa o luna ,doua ma da afara mai pot beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:06, 30 Mai 2011
Aveti nevoie de 12 luni cotizate in ultimele 24. Perioadele de cotizare folosite la calculul actualei perioade de somaj nu vor fi luate in calculul unei noi perioade. Va trebui sa lucrati 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj ContSters151108 ContSters151108 trebuie sa ies in somaj deoarece s-a inchis firma .La somaj mi-au cerut adeverinta completata cu salariile si de dupa 1.01.2011 .Perioada 1.01.2011 si ... (vezi toată discuția)
Angajarea din somaj si de cate ori pot benefiacia de somaj? demeter rozalia demeter rozalia Am beneficiat de somaj (2008-2009) si in ultima luna a acestuia m-am angajat la o firma care a beneficiat de ceva bani in urma angajarii mele din somaj. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata vs. somaj tudorache_alyna tudorache_alyna Buna seara! Daca unui salariat ii expira contractul de munca incheiat pe perioada determinata de 1(una) luna, si are stagiu de cotizare de min.12 luni, in ... (vezi toată discuția)