avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

trebuie sa ies in somaj deoarece s-a inchis firma .La somaj mi-au cerut adeverinta completata cu salariile si de dupa 1.01.2011 .Perioada 1.01.2011 si 1.08.2011 nu am cum sa aduc nicio adeverinta numai ce se poate verifica in revisal pentru ca firma unde am lucrat nu imi da(sau imi da dar nu in timp util).NU pot sa renunt la acea perioada,nu am nevoie sa-mi calculeze vechime pe cele 7 luni.Mentionez ca am o vechime de 14 ani in munca cu exceptia celor 8 luni de unde nu mai am cum sa scot hartii.Deasemeni am 12 luni lucrate in ultimele 24?
Cel mai recent răspuns: ContSters151108 , utilizator 16:24, 24 Ianuarie 2014
1. Avand in cedere ca aveti deja peste 10 ani de stagiu de cotizare la somaj veti beneficia 12 luni de indemnizatia de somaj, asa ca merge si fara adeverinta cu cele 8 luni.

2. Intre timp, insa, sa insistati la acel angajator sa va emita adeverinta de vechime pentru cele 8 luni.
va multumesc!da deja am stabilit ca voi face la casa de pensii o cerere cu stagiu de cotizare ca de la angajator nu am cum sa mai obtin nimic
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
ContSters151108, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj pentru cim timp partial 4 ore dadys dadys Buna ziua, Sunt administrator si angajat, cu 4 ore, din 01.02.2012 la un srl . Datorita situatiei economice am inchis un punct de lucru cu activitate comert ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc alex2302 alex2302 Buna ziua.. am nevoie sa ma ajutati cu cateva informatii: M-i sa terminat CCC si am primit actele ptr somaj de la firma unde am lucrat , doar ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj pentru o situatie speciala Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Sunt utilizator nou si apreciez 'codul de legi' al site-ului Dvs! Sunt administrator la o firma ce functioneaza de aproape 2 ani si contabilul ... (vezi toată discuția)