avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfarsit indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfarsit indemnizatie

Copilul imi face doi ani in 9 august.Intrebarile mele sunt: De cand trebuie sa ma intorc? Firma e obligata sa ma ea sau trebuie sa intreb daca pot sa ma intorc? si daca vrea sa ma dea afara voi beneficia de somaj? Si in ce conditii ma pot da afara sau pe ce motiv?

Va multumesc
Ioana Ciotea
Cel mai recent răspuns: costina_78 , utilizator 23:03, 30 Mai 2011
multumesc pt raspuns

in privinta concediului de odihna ce mi puteti spune?
Parerea mea este ca puteti beneficia de CO neefectuat in 2009 ....
multumesc,mi s a spus ca trebuie sa vin in activitate toata vara.stiti in baza carei legi beneficiez de concediul neefectuat din 2009?
Eu as aprecia ca fiind o exceptie - intr-adevar nereglementata prin lege - de la prevederile art.146 alin.3 C.mun.

Totusi, practica judiciara a apreciat că se impune compensarea în bani a concediului în cazul în care nu a fost posibilă efectuarea sa integrală în natură, întrucât salariatul s-a aflat în incapacitate de a efectua CO.
multumesc.sper sa am succes folosind aceasta informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate concediu odihna dupa crestere copil Cristiana255 Cristiana255 Sunt cadru didactic titular.Copilul va implini 2 ani pe 27 septembrie 2018.vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie daca ma intorc cu 90 zile mai devreme ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat d_pitica d_pitica Buna ziua. In data de 23.07.2012, am nascut bebe 1 si am intrat in CCC pt 2 ani Pana la data nasterii am efectuat doar 5zile concediu de odihna din cele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu crestere copil pana la 2 ani Eupet Eupet Bună ziua, M-am prezentat la serviciu începînd cu data de 01.10.2015 după concediu pentru creştere copil până la 2 ani În mod normal am dreptul la ... (vezi toată discuția)