avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Adaugare documente dupa efectuarea expertizei contabile
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Adaugare documente dupa efectuarea expertizei contabile

Doresc sastiu daca dupa expertiza contabila, depunerea raportului si, pe timpul efectuarii contestatiei raportului de catre expertul asistent se mai pot depune documente in apararea invinuitului.
Cel mai recent răspuns: virgilc , utilizator 11:58, 31 Mai 2011
aceste documente schimba concluzia expertizei? ele puteau fi prezentate expertului? daca da, de ce nu au fost inminate acestuia ptr intocmirea expertizei?
schimba putin datele problemei. Documentele in cauza au fost gasite ulterior in arhiva asociatiei, mai bine zis in documentele Com. Ex.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila otto2007 otto2007 Buna ziua, Ce poate face un expert contabil care trebuie sa efectuieze o expertiza contabila judiciara si persoana juridica ce ar trebui sa detina actele si ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila judiciara otto2007 otto2007 As dori un sfat sau o parere competenta: Sunt in proces impotriva Asociatiei de proprietari. Suntem la expertiza contabila. La convocare reprezentantii ... (vezi toată discuția)
Documente justificative ce pot fi folosite la intocmirea unei expertize MIHAELA_9 MIHAELA_9 Intocmirea unei expertize contabile judiciare trebuie sa aibe ca baza doar documentele justificative depuse de reclamant la dosar sau si cele depuse de parat ... (vezi toată discuția)