avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... propunerea de probe in stabilire program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

propunerea de probe in stabilire program vizita minor

Buna ziua. Am avut termen pt. stabilire program vizita si in timpul sedintei,judecatoarea a incuviintat ca probe si martori pt. termenul urmator.Nu am mentionat numele martrului nici eu si nici paratul. Acum ce fac: la termenul urmator merg direct cu martorul pt. a fi audiat?
Sau trebuie sa trimit inainte de termen numele lui la dosar sau cum procedez? Au trecut 6 zile de la ultimul termen.
Eu nu am avocat si sfatul dvs. imi e necesar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 19:25, 30 Mai 2011
Daca proba este incuviintata, instanta probabil v-a pus in vedere fiecarei parti sa va prezentati martorul in instanta, la urmatorul termen, chiar daca nu ati specificat numele.
Daca ati fi mentionat numele si adresa martorului , instanta ar fi dispus citarea lui. Asadar, dvs veti prezenta martorul, iar cand se face apelul in dosar, puteti spune ca este prezent in sala si martorul admis.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din proba cu martor stancescua stancescua Pe scurt va descriu situatia: Partaj fosti soti. S-a terminat fondul dandu-se o sentinta. Apel a facut numai parata(fosta sotie). Reclamantul (fostul sot) nu ... (vezi toată discuția)
Martori pentru program de lucru integrity integrity Va rog pareri in legatura cu urmatoarea situatie: - Programul normal de lucru trecut in Contractul individual de munca (intre 2008 si 2010) a fost 8 ore/zi si ... (vezi toată discuția)
Cauza repusa pe rol dupa ramanerea in pronuntare auricius auricius Buna seara. Astazi am fost citat ca si martor intr-un proces de divort cu minori. Am fost prezenti doar martorii unei parti, si judecatoarea ne-a audiat decat ... (vezi toată discuția)