avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale codul muncii-perioada de proba
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

codul muncii-perioada de proba

O persoana cu studii superioare, angajata cu contract pe perioada nedeterminata,cu mentiunea ca are 120 zile perioada de proba, poate fi evaluata dupa 10 zile ca fiind necorespunzatoare postului, procedandu-se la incetarea contractului de munca la initiativa angajatorului?E normal sa nu primesti fisa postului la angajare si sa nu-ti fie prezentate aspecte din contractul colectiv de munca( acordare spor vechime,procente, conditii de evaluare, criterii,alte drepturi)?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 21:11, 30 Mai 2011
Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba intr un contract de munca Zuza13 Zuza13 Angajatorul poate concedia angajatul dupa 6 zile de la semnarea contractului ?eu stiam ca pt un contract pe perioada nedeterminată, doar dupa 30 de zile de ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba 6 luni AGT AGT Buna ziua, Am fost angajat intr-o pozitie de director cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar cu perioada de proba de 6 luni. In cintrcat sunt ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana la primul contract andronicloredana andronicloredana Buna, Un absolvent de studii superioare , care nu a mai fost angajat niciodata ,poate fi angajat cu contract pe perioada nedeterminata ? Perioada de proba ... (vezi toată discuția)