avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contestatie la reparatoe service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contestatie la reparatoe service

Buna seara,am si eu o intrebare,la cat timp dupa ce mi-a fost reparata masina in service prin firma de asigurari pot face contestatie deoarece masina mi-a fost vopsita in parte(aripa dreapta,bara fata,ambele usi stanga) si sunt de o culoare diferita fata de restul masinii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:16, 30 Mai 2011
cand ati luat-o, n-ati vazut ca are diferenta de nuanta de la o piesa la alta? mergeti la service si incercati sa va intelegeti, apoi, daca nu accepta sa v-o revopseasca, sesizati protectia consumatorului.
adevarul e ca am observat atunci dar parca nu se vedea asa tare ca acum,m-ar interesa la ce perioada mai pot depun plangere la OPC sau oriunde in alta parte,masina e reparata din ianuarie 2011
diferenta de nuanta e aceeasi ca atunci, poate nu ati vazut-o in ziua cand ati ridicat-o, ca era soare, dar in cateva zile ati fi observat.. daca v-ati fi dus atunci sau nu ati fi ridicat masina din service, cu vopseaua ramasa de la vopsirea masinii dvs, va facea o pierdere pe aripa stg fata si pe aripile stanga. acum nu au ce face decat sa revopseasca piesele de la capat, cu pierdere sa nu se vada.
daca intre timp asiguratorul a si achitat, nu cred ca aveti ce face. service-ul pe banii lui, nu va revopseste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina reparata prost pe asigurare sicutza68 sicutza68 am fost implicat intr-un accident auto,m-a lovit din spate,am fost la firma de asigurari mi-au dat adeverinta de reparatie ,am fost la firma vw,unde mi s-a ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)
Întârziere reparație mașinã pe polița rca a soferului vinovat Paharnic Paharnic În 30.11.2013 un aigurat Groupama a tăiat curba, a intrat pe contrasens și mi-a lovit mașina, o Honda Accord din 2007. Am făcut constatare ... (vezi toată discuția)