avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Radiere penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Radiere penalitati intretinere

Am avut o problema cu plata intretinerii. Pina la urma am platit datoria, mai putin penalitatile. Daca amin plata penalitatilor o perioada, o sa am probleme? Exista un modalitate de radiere a penalitatilor?
Nu e nicio problema sa amanati plata penalizarilor in sensul ca ele nu se penalizeaza, dar daca amanati prea mult e posibil ca, in functie si de cuantumul lor, sa vi se ceara sa le platiti in instanta.

Puteti fi scutit de plata lor daca v-ati achitat tot debitul privitor la cotele de intretinere, daca aveti sub 1000 lei / membru de familie si daca aceste penalizari sunt ale asociatiei si nu ale furnizorilor. Este vorba de legea 175/2010, valabila pana la data de 20 iulie 2011..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Cum-se-aplica-legea-175-2010-cu-privire-la-neaplicarea-penalizarilor la intretinere catalin dana catalin dana Am o datorie la plata intretinerii si mi s-au perceput penalitati. Platesc lunar, dar datorita penalizarilor nu mai ajung la zi. Am fost la asociatie azi si ... (vezi toată discuția)
Penalitati conform 175/2010 PROPIETARap PROPIETARap 1) Proprietarii care isi achita integral cotele de contributie la cheltuielile asociatiilor de proprietari in termen de 12 luni de la data intrarii in vigoare ... (vezi toată discuția)