avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM partial la medici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM partial la medici

buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti un medic care are norma intreaga la spitalul judetean - 7 ore pe zi, cu cat mai poate lucra part-time la o clinica particulara? si in baza carui act normativ.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:49, 31 Mai 2011
Inca o norma de maxim 8 ore pe zi, asta daca rezista fizic. Puteti avea doua contracte de munca, asa cum zice Codul Muncii actualizat in luna mai 2011.
pai nu tre sa ne incadram in cele maxim 12 ore de munca pe zi?
si e medic. nu are programul redus?
Dar puteti sa alegeti si mai putine ore pe zi pentru al doilea contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Cate ore se pot lucra maxim/ zi ? CostyC CostyC Buna seara. Imi poate spune cineva va rog...cate ore da voie legea sa se lucreze pe zi?. Eu stiam ca 12....dar am colegi care lucreaza 8 ore ca rezidenti...si ... (vezi toată discuția)
Pensie de handicap myky.myky27 myky.myky27 Buna ziua. poate ma puteti ajuta cu un raspuns. lucrez la spitalul judetean de urgenta, ca asistent medical, si am o colega asistenta, care are pensie de ... (vezi toată discuția)