avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog ajutor
Discuție deschisă în Executare silită

va rog ajutor

buna ziua ,as avea si eu 2 intrebari.nr 1 am 2 credite de nevoi personale ,sunt in clar ca nu ma pot atinge baietii rai de la banca atata timp cat nu am bunuri mobile sau imobile sau un venit,intrebarea mea este in caz ca ma casatoresc pe viitoarea mea sotie o va afecte in vreun fel aceasta situatie?ea are bunuri pe numele ei .asat era prima si a doua intrebare stie cineva daca exista in BAIA -MARE firma de recuperari debite
Cel mai recent răspuns: kristalluck , utilizator 11:48, 31 Mai 2011
~ Conținut șters la cerere ~
bunurile sotiei proprii sunt la adapost. daca va casatoriti insa, nu puteti achizitiona bunuri de valoare nici pe numele dvs, nici pe numele sotiei, creditorul putand cere partajul bunurilor pt a executa silit partea dvs
Creditorii pot in schimb cere, pentru bunurile dobandite in timpul casatoriei, partajul judiciar al acestora, in vederea executarii bunurilor proprii. Aceasta informatie v-o dau pentru a avea in vedere si achizitiile ulterioare casatoriei, care se prezuma a intra in comunitatea de bunuri a sotilor.
Dar se poate trai si in concubinaj :), ceea ce nu este insa prea crestineste.:(
va multumesc tuturor pt raspunsul prompt

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie la notar D.D.B D.D.B Bună ziua! Eu am două întrebări: 1. Dacă trăim în concubinaj și avem în copil se poate trece copilul atât pe numele meu cât și pe numele lui? 2. ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat sotul pentru creditul meu dinainte de casatorie? andrada_f andrada_f Buna ziua, In 2008 am facut un credit de nevoi personale fara girant, doar cu adeverinta de serviciu. In 2009 m-am casatorit. Am platit ratele pana in 2012. ... (vezi toată discuția)
Am sanse?- partaj MihaiNiky MihaiNiky Am divortat acum 3 ani si mi-a fost incredintat copilul pt ca mama lui este plecata in Portugalia de ceva timp. As putea sa deschid partaj dupa atata timp? ... (vezi toată discuția)