Am lucrat la o firma timp de 3 ani.
Contractul de munca a fost desfacut cu art 65 din codul muncii .
Pe anul in curs aveam drept la 23 de zile de concediu din care am efectuat 8 si la lichidare mi s-a paltit doar o zi de concediu . Este corect asa ?Precizez ca anul acesta am lucrat pana in luna mai, inclusiv.
Am beneficiat si de un 1 salariu de baza brut drept compensatie. Salariul brut este de 1000 lei. Acest salariu se mai impoziteaza?
In luna mai inclusiv adica mai lucrati si astazi ?Zilele de CO se acorda proportional cu perioada lucrata.Daca aveati dreptul la 23 zile in 12 luni inseamna ca aveti aproape 2 zile/luna iar cum dvs ati lucrat 5 luni este aproximativ corect.Ar fi putut sa va plateasca si 2 zile dupa calculul: 23:12x5=9.5833 dar cred totusi ca nu ati lucrat toata luna mai si de asta v-au platit doar o zi la lichidare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Zile de concediu
Laszlo 74
Anul trecut m-am angajat la o firma privata in data 05.05.2017.Aveam dreptul la 14 zile de concediu de odihna pe care am solicitat in Mai 2018(5zile) si in ... (vezi toată discuția)
2 cazuri,2 intrebari
1)Situatie:Sunt 27 ore suplimentare efectuate in luna iunie,21 zile lucratoare,salariul x.In luna iulie se compenseaza cu ore libere,adica 3 zile + 3 ore,luna ... (vezi toată discuția)