avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata concediu neefectuat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata concediu neefectuat

Buna ziua

Am lucrat la o firma timp de 3 ani.
Contractul de munca a fost desfacut cu art 65 din codul muncii .
Pe anul in curs aveam drept la 23 de zile de concediu din care am efectuat 8 si la lichidare mi s-a paltit doar o zi de concediu . Este corect asa ?Precizez ca anul acesta am lucrat pana in luna mai, inclusiv.
Am beneficiat si de un 1 salariu de baza brut drept compensatie. Salariul brut este de 1000 lei. Acest salariu se mai impoziteaza?
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 13:33, 31 Mai 2011
pentru 5luni lucrate aveti dreptul la 9zile de concediu..deci e Corect..
In luna mai inclusiv adica mai lucrati si astazi ?Zilele de CO se acorda proportional cu perioada lucrata.Daca aveati dreptul la 23 zile in 12 luni inseamna ca aveti aproape 2 zile/luna iar cum dvs ati lucrat 5 luni este aproximativ corect.Ar fi putut sa va plateasca si 2 zile dupa calculul: 23:12x5=9.5833 dar cred totusi ca nu ati lucrat toata luna mai si de asta v-au platit doar o zi la lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu Laszlo 74 Laszlo 74 Anul trecut m-am angajat la o firma privata in data 05.05.2017.Aveam dreptul la 14 zile de concediu de odihna pe care am solicitat in Mai 2018(5zile) si in ... (vezi toată discuția)
2 cazuri,2 intrebari 1)Situatie:Sunt 27 ore suplimentare efectuate in luna iunie,21 zile lucratoare,salariul x.In luna iulie se compenseaza cu ore libere,adica 3 zile + 3 ore,luna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna necuvenit corapeptea corapeptea Buna ziua, Am nevoie de un sfat urgent. Am un angajat care in perioada ian-martie a efectuat 21 de zile de concediu de odihna. Pe data de 03 aprilie a ... (vezi toată discuția)