Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati in speta urmatoare.
Am lucrat la o banca ca director am fost concediat si acum ma judec cu banca.
Matusa mea lucra cu contract de 2 ore pe zi ca si femeie de servici 1 ora la banca X si 1 ora la banca unde eram eu director.
Dupa ce am fost concediat au obligat pe unul dintre gardiani care era vecinul si prietenul meu sa demisioneze si acum se pare ca a venit vremea lui matusa mea.
Fara sa fie anuntata in prealabil ieri i s a comunicat verbal ca nu mai are ce cauta la banca unde am lucrat si eu deoarece angajatii bancii au depus un act la conducerea din Bucuresti ca nu mai vor ca ea sa lucreze acolo stiind ca este ruda cu mine si astazi i au prezentat un act aditional prin care este instiintata ca norma de munca initiala de 2 ore se va reduce la 1 ora, si va face curatenie doar la banca X. Totusi deja au angajat o alta persoana care va lucra in locul ei timp d eo ora la banca de unde a fost exclusa matusa mea.
Astazi au pus sa semneze actul aditional fara sa i explice despre ce este vorba si dat fiind faptul ca matusa mea nu stie romaneste deloc a semnat fara sa stie ce semneaza.
Este legal aceasta reducere a normei in conditiile in care firma a angajat alta persoana in locul ei la una dintre cele doua banci?
Care este procedura legala care trebuie parcursa in acest caz ca aceasta reducere sa fie legala ?
Multumesc
Am si eu o intrebare.
Chiar nimeni nu are habar de speta expusa de mine, sau deja sunteti satui de intrebarile mele. Mi se pare ciudat ca de mai bine de 2 luni nu mai primesc nici un raspuns la nici o intrebare de a mea.
Reducere timp de lucru
CORTEX
Buna seara.
1- In ce conditii poate un angajator sa reduca legal timpul de lucru de la 3 ore pe zi la 1 ora pe zi, tinand cont ca pentru cele 2 ore cu cat s ... (vezi toată discuția)
Act adit cim
MihaiCL
Buna ziua.
Am avut un angajat cu 3 ore pe zi care facea curatenie in doua banci cu care avem contract.
Un angajat al uneia dintre banci a depus o sesizare la ... (vezi toată discuția)